background

beauty

Bloom biedt je een waaier aan huidverbeterende en relaxerende behandelingen met de producten van Jean d’Arcel.
Alle producten worden op biologische wijze geproduceerd en zijn volledig dierproefvrij. Jean d’Arcel heeft een breed assortiment aan kwaliteitsvolle producten voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Dankzij uitgebreide en verschillende lijnen is het mogelijk om voor elk huidtype een persoonlijk recept samen te stellen dat aansluit op jouw huid, ritueel en budget. De producten van Jean d’Arcel bevatten een hoge concentratie aan werkstoffen en zijn daarom alleen verkrijgbaar in gecertificeerde schoonheidsinstituten.

Huidverbetering


Gelaatsverzorging Puur

Afhankelijk van jouw huidkenmerken wordt jou een gelaatsverzorging aangeboden met de kwalitatief hoogstaande producten van Jean d’ Arcel.
De behandeling omvat een huidanalyse, complete reiniging, peeling, serum, gelaatsmassage, masker, oogverzorging en dagverzorging.

€ 60
60'

Mini gelaatsverzorging

Heeft je gelaat een frisse, snelle boost nodig? Dan is een Mini Gelaatsverzorging de perfecte oplossing voor jou.
Reiniging, peeling en een aangepast masker zorgen ervoor dat je huid weer straalt.
Als afsluiter krijgt je huid nog een bij jou passende dagverzorging.

€ 35
30'

Gelaatsverzorging man

Een mannelijke geur, opwekkend met animerende frisheid en een anti-age verzorgingsgamma van Jean d’Arcel dat speciaal op de mannenhuid is afgestemd.
De ideale verdedigingsstrategie tegen vroegtijdige huidveroudering die zorgt voor een perfecte wederopbouw van jouw huid.

€ 55
60'

Gelaatsverzorging Even Skin

Een complete verzorging die ervoor zorgt dat jouw huid terug gaat stralen. Deze verzorging is ideaal voor mensen met verwijde poriën, littekens, sproetjes, ouderdomsvlekken…
Ook na de zomerperiode zorgt deze behandeling met collageenvlies voor een verfijnde huidstructuur mét verbeterde elasticiteit.

€ 75
75'

Quick Lifting

Speciaal hydraterende en liftende behandeling, gebaseerd op zee-algen, met de professionele producten van Jean d’Arcel. Een complete wellnesservaring die de spankracht van de huid verhoogt en verrast met een vast, strak, voel- en zichtbaar jonger huidbeeld.

€ 75
75'

Gelaatsverzorging Shin-Tai (detox/lift)

Wellnessritueel uit het Verre Oosten ontmoet haute-coutureverzorging en combineert een uitgelezen verwenning met excellente anti-agewerking.
De verzorging werkt liftend en versterkend dankzij de waardevolle werkstoffen uit de Miratense lijn van Jean d’Arcel. Doet spanning en stress vergeten en leidt tot een zichtbaar jonger huidbeeld.

€ 85
90'
image

Maquillage


Dag make-up

Een gepaste dag make-up kenmerkt zich door een voornamelijk neutrale en zachte uitstraling. Deze make-up is zeer geschikt voor school, werk, sollicitaties, pasfoto’s… We geven jou ook enkele tips mee om snel en eenvoudig make-up aan te brengen.

€ 18
20'

Avond make-up

De avond make-up is perfect om er glamoureus en stralend uit te zien op een feestelijke gelegenheid of een avondje uit. Wil je er uitzien als een natural beauty of juist opvallen met smokey eyes? Samen met jouw persoonlijke inbreng en onze professionele visagie maken we het totaalplaatje tot een prachtig geheel.

€ 25
'30

lichaam & massage


Rugverzorging

Dode huidcellen worden verwijderd door middel van een zachte peeling, aangepast aan jouw huid.
Daarna geniet je van een Dode Zee modderpakking, rijk aan mineralen en zouten. Deze pakking heeft een heilzame werking, vermindert stress, vertraagt het verouderingsproces van de huid, versterkt jouw weerstand, bevordert de bloedcirculatie, verlicht spier- en gewrichtspijn en verzacht en hydrateert de huid.
De verzorging wordt afgesloten met een zalige rugmassage.

€ 65
50'

Aromatherapie massage

De Aromatherapie Massage voor het volledige lichaam is een complete zintuiglijke ervaring, ter relaxatie maar ook om onder andere migraine te kalmeren, spierpijn te verzachten en de knopen weg te strijken.
Deze massage kalmeert de zenuwen, stimuleert de bloedcirculatie en is heerlijk ontspannend door de aroma’s die vrij komen.
Nadien kan je nog even nagenieten met een wellnessthee of een glaasje water.

€ 65
60'

Relaxerende rugmassage

Dit is een zalige massage met aandacht voor rug, schouders en nek. Het ontspant harde, gespannen en pijnlijke spieren, bestrijdt hoofdpijn en neemt stress weg. Aanraking door massage stimuleert de hersenen onder andere in de aanmaak van oxytosine (knuffelhormoon). Dit hormoon werkt pijnstillend, bloeddrukverlagend, vermindert de aanmaak van stresshormonen en geeft een ontspannen hartslag.
Nadien kan je nog even nagenieten met een wellnessthee of een glaasje water.

€ 35
30'

Op zoek naar een origineel cadeau?


Contact


Kortrijkstraat 314,9700 Oudenaarde

Klik hier voor de wegbeschrijving

E hello@bloomwellness.be

T +32(0)497 88 40 19